nieuws247Wie op zoek is naar informatie over de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat kan dat nu ook eenvoudig via de smartphone doen. De website over deze befaamde homo-uitgaansstraat, www.reguliers.net, is onlangs geschikt gemaakt voor mobiele devices. Tegelijk heeft ook de desktopversie van de site een restyling ondergaan.

Met deze mobiele website blijft de Reguliersdwarsstraat ook op internet voorop lopen; want hoewel steeds meer mensen via hun smartphone internetten, beschikken nog maar weinig straten en uitgaansgelegenheden over sites die geschikt zijn voor mobiel gebruik.

De Reguliersdwarsstraat zelf heeft zich na de sluiting van de Kooistrazaken in 2010 weer weten te herstellen tot één van de meest trendy uitgaansstraten van Amsterdam. Er is weliswaar wat minder homohoreca dan voorheen, maar dat is gecompenseerd door nieuwe zaken van de hand van de gevierde horeca-ontwerper Casper Reinders.

Nieuws en informatie over de Reguliersdwarsstraat wordt al ruim 7 jaar op een onafhankelijke en niet-commerciële basis verzorgd door Reguliers.net, dat tevens zeer uitgebreid aandacht besteedt aan de roemrijke geschiedenis van deze wereldwijd bekende uitgaansstraat.