nieuws341Vodafone Nederland presenteert zaterdag de extravagante Ferry de Ruiter als boegbeeld tijdens Amsterdam Gay Pride. De zanger en entertainer verzorgt vanaf de ‘Power to Joehoe-boot’ een spetterend optreden voor alle opvarenden en duizenden toeschouwers aan de kant. De 23-jarige Ferry uit Den Haag is o.a. winnaar van een Rainbow Award en bekend als deelnemer aan The Voice of Holland 2013. Hier maakte hij naam door zich tijdens de live uitzending als vrouw te presenteren.

Power to Joehoe!
Vodafone hecht veel waarde aan tolerantie en diversiteit. De Canal Parade is een perfect evenement om dat te benadrukken. Het is een feest van saamhorigheid en verbinding. Door het optreden van Ferry en alle moeite die is gedaan aan de decoratie van de boot wil het bedrijf hieraan een positieve bijdrage leveren. Medewerkers uit de hele wereld konden een plek aan boord van de boot verwerven door een interne wedstrijd te winnen.

Medewerkers uit onder meer Albanië, Egypte, Duitsland, Engeland, Portugal, Bulgarije en tal van andere landen vertegenwoordigen de internationale medewerkers. Door het bijwonen van de Gay Pride zullen zij hopelijk terug in hun eigen land vertellen over hun ervaringen in Amsterdam en hiermee een positieve bijdrage leveren aan de acceptatie van de LGBT community.