Wat is kamkrant.nl?
De geschiedenis van kamkrant.nl gaat naar de begindagen van de internethype. In deze tijd vonden steeds meer homojongeren de weg op het internet. Zij ontmoetten en spraken met elkaar af via internet. De eerste site zag het levenslicht op 4 augustus 1997, en was oorspronkelijk bedoeld voor een kleine vrienden- en kennissengroep. De site bestond slechts uit een wekelijkse nieuwspagina met daarin drie artikelen en een roddeljournaal welke elke zondag geupdate werd.

De oorspronkelijke vorm van kamkrant.nl is in de afgelopen zestien jaar grotendeels gewijzigd; de site is door haar populariteit gericht op een groter publiek. De lezer vind tegenwoordig nieuws, uitgaansfoto’s, blogs, polls, en nog veel meer. Het doel van de KamKrant is in de afgelopen jaren niet veranderd. Kamkrant.nl wil op een leuke en informatieve wijze homojongeren een ‘andere’ site aanbieden. Expliciete seksueel getinte content zal de lezer dan ook niet aantreffen op kamkrant.nl

Wie lezen er kamkrant.nl?
De doelgroep van de kamkrant.nl bestaat grotendeels uit homojongeren die regelmatig gebruik maken van internet, en via het internet met elkaar contact onderhouden. Onder de lezers bevinden zich veelal gebruikers van social media, iets wat kamkrant.nl ook volop inzet voor onze lezers. Kamkrant.nlheeft op dit ogenblik ruim 2000 unique visitors per maand, en ruim 500 likes op Facebook.

Wie zijn kamkrant.nl?
Kamkrant.nl maakt onderdeel uit van Stichting KamKrant Media, deze vrijwilligersorganisatie is verantwoordelijk voor de exploitatie van enkele internetsites gericht op homojongeren. De organisatie bestaat uit een redactie (hoofdredacteur en onze geweldige bloggers Wouter, Thijs, Kevin, Scott en Bart) en een bestuur. De hoofdredacteur van kamkrant.nl is de oprichter en bedenker: K.W.A. Tjin-Kam-Jet.

Heb je vragen of opmerkingen over deze site, of wil je ons een persbericht sturen over een bepaald feest of onderwerp? E-mail het ons op redactie@kamkrant.nl.