basic logo kamkrant 2014Kamkrant.nl richt zich op Utrecht en omgeving. Daarom zijn we ook heel vaak te vinden op locaties zoals Ensuite, Pann, Kalff en dergelijke. Dit neemt niet weg dat ieder persbericht van waar dan ook, hartstikke welkom is. Leuke feesten en informatie slaan wij nooit over.


Nietalleenanders.nl

Lesbische-, homo-, bi- en transgender (LHBT) jongeren vinden op deze website de activiteiten die in de buurt voor en door LHBT-jongeren worden georganiseerd. Ook kunnen zij hun eigen activiteiten op de kaart zetten en informatie en tips vinden over hoe je zelf activiteiten kunt organiseren. Zo zorgt de website ervoor dat LHBT-jongeren zich niet alleen anders voelen, maar samen zichzelf kunnen zijn.
http://www.nietalleenanders.nl

JU: Jonge Utrechtenaers
De Jonge Utrechtenaers zetten zich in om jou in contact te laten komen met homo-jongeren. Zo is er om de woensdag een borrel, en om de vrijdag een activiteit. De borrels hebben soms een bepaald thema, zoals een zomers thema, of link001een Frans thema. Je zult zien dat geen enkele borrel hetzelfde is.
http://www.jonge-utrechtenaers.nl

GayNieuws.blogspot.nl
Blog met dagelijkse updates van diverse (gay) media. Geen zin om alle websites af te struinen, dan is dit een ideale manier om toch altijd up-to-date te blijven. De site wordt onderhouden door Fr@nkie-boy.
http://gaynieuws.blogspot.nl/

comingout.nl

Je bent nog niet uit de kast, en je wil dat wel! Geen dubbelleven meer, geen smoesjes. Alleen, hoe pak je dat aan? Kijk op deze website voor heel veel coming-out verhalen van jongeren. Ook ouders komen aan bod. Hoe pak je het aan zonder dat je jouw kind kwetst?
http://www.comingout.nl

Stichting PANN
Je zal er vroeg of laat wel van horen: de PANN feesten in Utrecht. Iedere 3de zaterdag van de maand is er het PANN feest in Tivoli. Voornamelijk een feest gericht op jongeren, maar iedereen is welkom. Hou je van feesten en dansen, dan draaien ze bij PANN de lekkerste hits waar je zo uit je plaat kan gaan.
http://www.pann.nl

De Kringen
Een kring is een groep homo’s, lesbo’s of biseksuelen die één keer per maand bijeenkomt, meestal bij iemand thuis. Aan de hand van thema’s wordt over van alles gepraat, onderwerpen die direct of indirect met homo- of biseksualiteit te maken hebben. Verder kan een kring veel activiteiten ondernemen. Er zijn kringen in heel Nederland. Ben je homo, lesbisch of bi en wil je op een laagdrempelige en ongedwongen manier andere gelijkgestemden ontmoeten? Dan is De Kringen iets voor jou!
http://www.dekringen.nl

Heb je een persbericht, of heb je een voorstel aan kamkrant.nl? Zin om een keer onze bekende “Naughty Bingo” zelf te organiseren? Mail ons op redactie@kamkrant.nl!

Kamkrant.nl op social media
Facebook:
https://www.facebook.com/kamkrant.nl

Twitter:
https://twitter.com/kamkrant

Hyves:
http://kamkrant.hyves.nl/